Tesettüre giren Kurtlar Vadisi oyuncusu Büşra Ayaydın'a skandal sözler! Pes dedirtti

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi Çakır'ı oynayan Fatma Büşra Ayaydın, maneviyata yönelerek önce namaza başladı daha sonra tesettüre girdi. Oyunculuğu bırakmak zorunda kalan 29 yaşındaki Ayaydın, "Hem namaz hem oyunculuk ne alaka? İkisinden birini seçsene" şeklinde tepki aldığını açıkladı.

Bir dönem oynadığı Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Çakır'ın kızı Selvi karakteriyle hafızalara kazınan ve daha sonra Muhteşem Yüzyıl ile izleyici karşısına çıkan 29 yaşındaki oyuncu Fatma Büşra Ayaydın maneviyata yönelerek tesettüre girdi. 

Kurtlar Vadisi’nde Süleyman Çakır ile Nesrin Çakır’ın kızı Selvi Çakır’ı oynayan Fatma Büşra Ayaydın, yıllar önce oyunculuğu bıraktı. Kurtlar Vadisi’nden sonra ekranlarda görünmeyen Ayaydın, oyunculuğa devam etmedi ve maneviyata yönelerek tesettüre girdi. Kameralardan uzak bir hayat süren Fatma Büşra Ayaydın’ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Ayaydın’a tesettür çok yakıştırıldı.

"OYUNCULUK YAPIYORSUN NAMAZ NE ALAKA?"

21 yaşında tesettüre girme kararı aldığını söyleyen genç oyuncu, "Tesettüre girmeden 2-3 yıl önce namaz kılmaya başlamıştım. Oyunculuk yaparken de namaz kılıyordum. Hatta son oynadığım dizide bazı oyuncular bunu duyup bana 'Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun' şeklinde tepki gösterdi. O kişilerin sözleri benim yüzüme tokat gibi çarptı. Kendi kendime 'Ben ne yapıyorum' dedim. Bu tür durumlarda gri yoktur. Ya siyahı ya da beyazı seçmeniz gerekiyor. Arafta kaldığımı o an fark edip tesettüre girdim" dedi.

İbrahim Tatlıses'ten eski eşi Perihan Savaş'ın oğluna övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten eski eşi Perihan Savaş'ın oğluna övgü dolu sözler!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 38

Vatandaş 17 saat önce

Hem KAHROLSUN AMERİKA derler hemde,Amerikan kültürü ile yaşarlar... Kulak asma kızım sen,NAMAZ İNSANI YOLDA KOYMAZ...

Hasan 2 gün önce

Ey nefsim! Deme, “Zaman değişmiş, asır başkalaşmış. Herkes dünyaya dalmış, hayata perestiş eder, derd-i maişetle sarhoştur.” Çünkü ölüm değişmiyor. Firak, bekàya kalb olup başkalaşmıyor. Acz-i beşerî, fakr-ı insanî değişmiyor, ziyadeleşiyor. Beşer yolculuğu kesilmiyor, sür’at peydâ ediyor. Hem deme, “Ben de herkes gibiyim.” Çünkü herkes sana kabir kapısına kadar arkadaşlık eder. Herkesle musibette beraber olmak demek olan teselli ise, kabrin öbür tarafında pek esassızdır.

Mehmet KAYA 2 gün önce

Rabbim yolunuzu açık etsin kolaylıklar lütfetsin Samimiyetinizi derinleştirsin bahtınız yolunuz açık olsun Allahım sayınızı arttırsın kardeşim dua eder dua bekleriz

Toplam 2 beğeni

El eman 2 gün önce

Zihniyete bak oyunculuk yapan namz kilamazmis. Bizim tv de seyrettigimiz oyunculari yuzde 80 nin siyonizmin uşaği olmuş ya yahudi ya ermeni yada ataist en azindan hristiyan inanclarina mensup oldugunu düsunuyordum haksız değilmisim. Tamamen Türk islam kulturünu yok etmek uzere oluşmuş bir camia....

TEK RUMELİ 2 gün önce

SAMİMİ VE SAF MÜSLÜMANLARIN İŞİ ÇOK ZOR....ne cemaatler..tarikatlar beğenir seni...ne de ateist çevreler... bu iki grupta, sende bir sürü eksik..hata....bulur...hep eleştirirler...ya inancını aşağılarlar...ya da amellerini... ya da bütün olarak yaşantını...RABBİM SAF VE SAMİMİ MÜSLÜMANLARIN ...yardımcısı olsun...

Yorumların Tümünü Okuyun