İrem Derici 'Lady Gaga' olacak!

İkonik film sahnelerinin canlı performanslarla sahneye taşınacağı "Oscar’lık Sahneler" projesi kapsamında İrem Derici, Lady Gaga'yı canlandıracak.

"Oscar'lık Sahneler" adlı projede kapsamında ikonik film sahneleri canlı performanslarla show şeklinde yeniden yorumlanacak. Projenin kadrosunda, Can Aslantuğ, Gürgen Öz, Fırat Çelik, İpek Açar, Lilya İrem Salman, Nazlı Çetin, Selen Öztürk, Tuana Yılmaz, Yağmur Yüksel, Zeynep Atılgan, Nurcan Karaca gibi isimler yer alıyor.

GECENİN SÜRPRİZ İSMİ İREM DERİCİ OLDU

İkonik film sahnelerinin canlı performanslarla show şeklinde yorumlanacağı "Oscar’lık Sahneler" projesi tek gala olarak 21 Eylül akşamı BtcTurk Vadi Açıkhava’da sahnelenecek.

İrem Derici

İrem Derici

İrem Derici, sıra dışı tarzıyla çok konuşulan ABD'li şarkıcı Lady Gaga'yı canlandıracak. Sürpriz haberi sosyal medya hesabından suyuran Derici, "Hiç görmediğiniz ve duymadığınız bir İrem Derici’ye hazırsanız 21 Eylül’de BtcTurk Vadi Açıkhava’ya bekleniyorsunuz! Lady Gaga’nız belli, bakalım Bradley Cooper’ımız kim çıkacak..." dedi.

Galada, Dirty Dancing, Wizard of Oz, Breakfast at Tiffany’s, Shindler’s List, Scent of a Woman, Pulp Fiction gibi her biri kült olmuş filmlerden titizlikle seçilen sahneler yer alacak. Kadroda yer alan starlara sahnede müzikal oyunculardan oluşan bir ensemble ve Emil Erten yönetiminde 17 kişilik Hollywood orkestrası eşlik edecek.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0