Ferdi Tayfur'dan manidar paylaşım!  Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur arasında soğuk rüzgarlar

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Tayfur arasında soyadı krizi büyüyor... Tuğçe Tayfur Aydın'ın babası Ferdi Tayfur soyadını ticari ilişkilerde kullanmasını yasaklamıştı. Tuğçe Tayfur'un annesi usta oyuncu Necla Nazır da tartışmaya katılmıştı. Son olarak Ferdi Tayfur'dan manidar bir paylaşım geldi.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un son paylaşımı kafaları karıştırdı. Aile içi krizin devam ettiği şu günlerde Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, markası için kullandığı 'Tayfur' soyadı için babasının kendisinden 50 milyon TL istediğini söylemişti. 

Baba-kızın tartışmasına dahil olan anne Necla Nazır, sosyal medya hesabından Ferdi Tayfur'a: "Sen böyle bir insan mıydın, seni ne duruma düşürdüler. Ben kızımın arkasındayım" demişti. Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Uzun süredir babası Ferdi Tayfur'la arası bozuk olan Tuğçe Tayfur, aralarındaki kırgınlığın perde arkasını anlatmıştı. 

Bu sözler düşmana söylenmez! Ferdi Tayfur Tuğçe Tayfur ve Necla NazırİLİŞKİLİ HABERBu sözler düşmana söylenmez! Ferdi Tayfur Tuğçe Tayfur ve Necla Nazır'a verdi veriştirdi

Ferdi Tayfur Instagram hesabından şu mesajı paylaştı:

Ferdi Tayfur

Ferdi Tayfur

"Eğer bir ağacın yaprakları dökülüyorsa, dalları en ufak bir sarsıntıda kırılıyorsa dibine inip köküne bakmak gerek!"

Cenazesi çelik tabutla gelecekti! Ahu Tuğba'nın kızından olay otopsi açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Cenazesi çelik tabutla gelecekti! Ahu Tuğba'nın kızından olay otopsi açıklaması
Akıllanmayan Dilan Polat sosyal medya orucunu bozdu! Paylaşımlara kaldığı yerden devam...

İLİŞKİLİ HABER

Akıllanmayan Dilan Polat sosyal medya orucunu bozdu! Paylaşımlara kaldığı yerden devam...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0