Oyuncu İrem Sak'ın acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı

Yer aldığı çok sayıda dizi ve sinema filmiyle tanınan oyuncu İrem Sak, babasının acı haberiyle sarsıldı. Ünlü oyuncunun Sivas'ta hekimlik yapan babası Şemsettin Sak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İrem Sak, babasının vefat haberiyle derin bir üzüntü yaşadı. Baba Şemsettin Sak, Sivas'ta hekimlik yapıyordu. Mide kanaması geçiren baba Sak, Taksim'de bir hastanede tedavi görüyordu. Ünlü oyuncunun babası 75 yaşında, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

İrem Sak ve babası

İrem Sak ve babası

BABASI VEFAT ETTİ

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın babası Şemsettin Sak, mide kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etti. Ünlü oyuncu, 75 yaşındaki babasının vefatıyla sarsıldı.

İrem Sak babasının cenazesinde

İrem Sak babasının cenazesinde

SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Ünlü oyuncunun babası, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İrem Sak'ın yakınları dışında sanat camiasından birçok isim de cenazeye katılanlar arasındaydı. Oyuncu Gözde Kaya, make-up artistleri Seçkin Süngüç ve Fezi Altun, oyuncu Birce Akalay, İrem Sak'ı kötü gününde yalnız bırakmadı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da ünlü oyuncunun cenazesine katıldı.

İrem Sak ve Birce Akalay

İrem Sak ve Birce Akalay

Geçtiğimiz yıllarda bir alışveriş merkezinde babasıyla birlikte görüntülenen İrem Sak, babasıyla birlikte basın mensuplarına demeç vermişti. "Oyuncu babası olmak nasıl bir duygu" diye soru yöneltilen baba Sak, "Tabii güzel bir duygu sevilen bir oyuncunun babası olmak çok iyi bir şey" demişti.

Öte yandan ünlü oyuncunun bir süredir birlikte olduğu basketbolcu Furkan Korkmaz ile Monaco'ya yerleşeceği iddiası gündem olmuştu.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0