Kavak Yelleri dizisiyle bir döneme damga vurmuşlardı! Yıllar sonra yeniden...

Bir döneme damgasını vurmuş yapımlar arasında yer alan Kavak Yelleri dizisinin yıldız oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla o anları ölümsüzleştiren ünlü isimler, öncesi sonrası fotoğraflarıyla adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Pelin Karahan, Dağhan Külegeç, İbrahim Kendirci, Aslı Enver ve Sarp Apak gibi ünlü isimlerin rol aldığı Kavak Yelleri dizisi, 2007-2011 yılları arasında en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyordu. Dizide oynadığı Deniz rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan İbrahim Kendirci ve Efe rolüyle tanınan Dağhan Külegeç 13 yıl sonra yeniden bir araya geldi.

KAVAK YELLERİ DİZİSİ

KAVAK YELLERİ DİZİSİ

"NABER DENİZ?"

Bir araya gelir gelmez fotoğraf çekilen ünlü ikili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımına "Naber Deniz?" notunu düşen ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafları üzerine sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci'nin pozlarını dizideki sahneleriyle kolajlayarak yeniden paylaştı.

ASLI ENVER VE PELİN KARAHAN

ASLI ENVER VE PELİN KARAHAN

ASLI ENVER VE PELİN KARAHAN GÜNDEME GELDİ!

Saç ve sakallarındaki aklarla dikkat çeken ünlü ikili, Aslı Enver ve Pelin Karahan'ın da yayınlanan görüntüleriyle adeta yorum yağmuruna tutuldu. Söz konusu yorumlarda Kavak Yelleri'nin Pelin ve Mine'sini hiç değişmediği ve adeta yıllara meydan okuduğu lanse edilirken Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci'nin yaşlandığı öne sürüldü. 

İşte, ünlü ikilinin o fotoğrafı...

Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci

Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci

İbrahim Tatlıses ikiz torunları Emir ve Ayel'le bir arada! Böyle benzerlik olamaz

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses ikiz torunları Emir ve Ayel'le bir arada! Böyle benzerlik olamaz
Şarkıcı Simge sahnede neye uğradığını şaşırdı! Açtı ağzını yumdu gözünü

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Simge sahnede neye uğradığını şaşırdı! Açtı ağzını yumdu gözünü
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0