Sefo'dan Reynmen itirafı! Neden küstüklerini ilk kez itiraf etti

Rapçi Sefo, konuk olarak aktıldığı bir YouTube programında meslektaşı Reynmen ile neden küstüklerini ilk kez itiraf etti. Ünlü rapçinin açıklamaları gündem oldu.

Türkiye'de rap müziğin dikkat çeken isimlerinden Sefo olarak bilinen Seyfullah Sağır ve Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş, bir süredir konuşmuyorlardı. 2021 yılında Bonita şarkısıyla düet yapan ikilinin, sonrasında arası bozuldu. İkilinin hayranları neden küs olduklarını merak ediyordu ancak taraflardan bir açıklama gelmemişti. Ebo Show isimli bir YouTube programına konuk olan Sefo, Reynmen'le aralarında geçen ve küsmelerine sebep olan olayı ilk kez anlattı.

Sefo ve Reynmen

Sefo ve Reynmen

SEFO'DAN REYNMEN İTİRAFI!

Eskiden yakın arkadaş olan Sefo ve Reynmen'in arası bir anda açılmıştı. Sefo'nun açıklamalarına göre ikilinin arası para yüzünden bozuldu. Sefo, "Dost gibi hissediyordum. Ondan da öyle bir his alıyordum. Aramızda o yüzden hiç para mevzusu konuşulmadı. Şarkı benim. Sözlerini ben yapmışım, aranjeyi ben yapmışım, klibini ben çekmişim, tüm parasını ben vermişim. Sadece şarkıyı onun şirketinden çıkardık. Hiçbir şey imzalamadık" şeklinde konuştu.

PARASINI ALAMAMIŞ

Reynmen'in şirketinden parasını alamadığını söyleyen ünlü rapçi, "Şarkı çıktı, 3-5 ay sonra birkaç ödeme aldım. Ondan sonra yine konserlere gittik. Araya bir soğukluk girdi. Sonra ‘Yeni şarkımız yok mu?’ diye mesaj atınca kendi kendime ‘Ulan 7-8 aydır para alamıyorum. Buna cevap vermeyeyim’ dedim. Cevap versem kavga edeceğiz. Ondan sonra konuşmadık" diye devam etti.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0