Kıvanç Tatlıtuğ yüzündeki değişimle gündem oldu! Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?

Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuk performansıyla hemen hemen herkesi tarafından beğeni toplayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un son hali görenleri şoke etti. Reklam yüzü olduğu marka için kamera karşısına geçen Tatlıtuğ'un yüzündeki değişim dikkat çekti.

Yer aldığı sayısız proje ile adından söz ettiren yakışıklı oyuncun Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde evli ve bir erkek çocuk babası. Oyunculuk kariyeri olduğu kadar özel hayatıyla da büyük ilgi çeken Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve yakın arkadaşları ile birlikte gittikleri Yunanistan tatili dönüşü reklam çekimi için kameralar karşısına geçti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ'dan ortalığı ayağa kaldıran paylaşım! Eşine bile 'pes' dedirtti

Reklam yüzü olduğu markanın yeni ürünlerini tanıtmak için kameralara poz veren Tatlıtuğ, yüzündeki değişimle çok konuşuldu.

Kıvanç Tatlıtuğ reklam çekimi

Kıvanç Tatlıtuğ reklam çekimi

KIVANÇ TATLITUĞ ESTETİK Mİ YAPTIRDI?

Reklam çekimi için çekildiği kareleri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncunun yüzündeki değişim kullanıcıları adeta ikiye böldü. Kimi kullanıcılar, Tatlıtuğ'un yüzündeki değişimin filtreden kaynaklandığını söylese de kimi kullanıcılar ise Tatlıtuğ’un göz kapaklarını aldırdığını söyleyerek estetik yaptırdığını iddia etti.

Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı

Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şarkıcı Simge sahnede neye uğradığını şaşırdı! Açtı ağzını yumdu gözünü

İtalya'da İbrahim Çelikkol rüzgarı! "Tutku dolu insanlar görüyorum"

İLİŞKİLİ HABER

İtalya'da İbrahim Çelikkol rüzgarı! "Tutku dolu insanlar görüyorum"
Bu kadarı pes dedirtti! Adile Naşit'in zilini çaldılar

İLİŞKİLİ HABER

Bu kadarı pes dedirtti! Adile Naşit'in zilini çaldılar
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0