Dilan Çıtak'ın ağlayarak kendini savunması da gündem oldu! Sosyal medyada yine eleştirildi

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, bindiği uçakta çıkardığı rezalet ile gündeme gelmişti. Adeta uçağı birbirine katan ve sonrasında kara listeye alınan Dilan Çıtak'ın polislere hakarette bulunduğu görüntüler de büyük tepki çekmişti. Yaptığı akılalmaz tavırlar sonrası olayı farklı yönlere çektiği, ağlamalı bir video geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kendisi gibi şarkıcı Dilan Çıtak, son dönemde gündemden düşmüyor. Daha önce babasıyla olan kavgasıyla günlerde konuşulan şarkıcı Dilan Çıtak bu defa THY'nin Bodrum-İstanbul tarifeli seferini yapan uçağında hostesle kavga etti. Çıtak Tatlıses, uçağı adeta savaş alanına çevirdi.

SOSYAL MEDYADAN KENDİNİ SAVUNMAYA KALKTI 

Polislere hakarette bulunduğu görüntüler büyük tepki çeken ve  THY tarafından 'Kara Liste'ye alınan Dilan Çıtak kendini sosyal medyadan savunmaya kalktı. 

Akılalmaz tavırlarıyla eleştiri oklarını üzerine çeken Dilan Çıtak'tan olayı farklı yönlere çektiği, ağlamalı bir video geldi. Ancak şarkıcının yaptığı skandal hareketler sonrası sosyal medya kullanıcılarından "Gözyaşların seni haklı çıkarmıyor Dilan" yorumları yağdı.

"YAPTIĞIMDAN ASLA UTANMIYORUM"

Dilan Çıtak son paylaşımında ağlayarak kendini savundu. İbrahim Tatlıses'in kızı "Yaptığımdan asla utanmıyorum" dedi.

Dilan Çıtak, yaptığı canlı yayında kendini savunurken şu ifadeleri kullandı:
"Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim!! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı!!! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?" İşte o video...

Çıtak'ın savunması bile eleştirildi. Takipçileri, ünlü şarkıcının söyledikleri için 'Ne alaka', 'Ne ilgisi var şimdi söylediklerinle' gibi yorumlar yaptı.

POLİSE DE SATAŞMIŞTI

THY kabin memuru, kendisine saldıran Dilan Çıtak’tan şikayetçi oldu. Dilan Çıtak, uçaktan indikten sonra şikâyet işlemleri için kendisini havaalanındaki karakola davet eden polis memuruna hakaret ederek "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum. Bak seni yerler. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Ne olacağını sanıyorsun delikanlı" dedi.

Çocuktan Al Haberi'nin Ebrar Demirbilek’in son haline bakın! Ebrar Alya Demirbilek kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuktan Al Haberi'nin Ebrar Demirbilek’in son haline bakın! Ebrar Alya Demirbilek kimdir?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0