Murat Kekilli'den vahşete sessiz kalanlara nokta atışı sözler! Ünlü sanatçı...

Gazze'ye ilişkin yaptığı açıklamalarla adından sık sık bahsettiren ünlü sanatçı Murat Kekilli, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Paylaşımı sırasında Yahudi bir sanatçının konuşmasına dikkat çeken Murat Kekilli; "Önce insan diye boşuna dememiş atalar!" ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı Murat Kekilli, Filistin için barış çağrısında bulunmaya devam ediyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla İsrail'in asker, sivil, çocuk ve kadın gözetmeksizin düzenlediği insanlık dışı saldırılara dair düşüncelerini dile getiren Murat Kekilli, bu kez başka bir sanatçının konuşmasını alıntılayarak övgü dolu sözlerle bahsetti. 

Murat Kekilli

Murat Kekilli

"O ÖDÜLÜ SONUNA KADAR HAK EDİYOR!"

X hesabından yaptığı paylaşımı sırasında Yahudi bir kadın sanatçının ödül konuşmasını yayınlayan Murat Kekilli; "Önce insan diye boşuna dememiş atalar! Yahudi bir sanatçı bile kendi ülkesinin vahşetini eleştiriyor! İnsan sanatçı o ödülü sonuna kadar hak ediyorsun!" diyerek süreç boyunca sessiz kalan sanatçılara dikkat çekti. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada büyük beğeni alırken birçok sosyal medya kullanıcısı Murat Kekilli'nin sözlerine hak veren yorumlarda bulundu. 

İşte, ünlü sanatçının o paylaşımı...

Mesut Özil - Amine Gülşe çiftinden gönülleri fetheden açıklama! "Annelerin duasıyla ayaktayız"

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil - Amine Gülşe çiftinden gönülleri fetheden açıklama! "Annelerin duasıyla ayaktayız"
Türkiye’de şöhret oldu! Brezilya oyuncu Jessica May'in ilk işi bakın ne oldu

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye’de şöhret oldu! Brezilya oyuncu Jessica May'in ilk işi bakın ne oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0