Ümit Erdim boşanma nedenleri hakkında ilk kez konuştu! "Şiddetli geçimsizlik tabelası..."

2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisiyle yıldızı parlayan Ümit Erdim, geçtiğimiz akşam ünlü bir markanın lansmanında görüntülendi. Mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, eski eşi Seda Çınar hakkında ilk kez konuştu.

Sosyal medya hesaplarından iş ve aile hayatına ilişkin yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü isim Ümit Erdim, birkaç ay önce eşi Seda Çınar ile aldıkları boşanma kararlarını açıklamıştı. Paylaşımların ardından sessiz sedasız bir boşanma süreci geçiren ünlü isim, boşanmalarına ilişkin sorulan soruları ilk kez yanıtladı. 

Ümit Erdim ve Seda Çınar ailesi

Ümit Erdim ve Seda Çınar ailesi

"MAJÖR BİR HİKAYE YOK"

Haklarında çıkan iddialar hakkında konuşan Ümit Erdim; "Biz de majör bir hikaye yok. Dolayısıyla hepimizin alıştığı bir başlık var. Biz de şiddetli geçimsizlik tabelası altında yazılabiliriz. Yani öyle reyting çıkarabileceğiniz bir malzeme yok. İnsanları da olmadığına da inandıramadık. Mesela o da bir zaman aldı. Ama gerçekten yok." dedi.

Ümit Erdim

Ümit Erdim

"HAYAT DEVAM EDİYOR"

Konuşması esnasında her hafta sonu çocuklarıyla birlikte olduğunu belirten Ümit Erdim; "Ben her hafta sonu çocuklarımla beraberim. Hafta içi de okullarına göre vakitlerini ayarlayıp görüşüyorum. Bunda Seda'nın da katkısı çok büyük. Çocuklarımızın iyiliği için her şekilde motivasyonumuza devam ediyoruz. Hayat devam ediyor, böyle de devam edecek. Ponçik kızlarımızı büyüteceğiz, her şey yolunda." şeklinde konuştu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan röportaj üzerine Ümit Erdim sosyal medyada büyük beğeni aldı.

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den kızıyla paylaşım! Benzerlikleri gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den kızıyla paylaşım! Benzerlikleri gündem oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0