MasterChef'te ipler gerildi! Mehmet Şef sinirlerine hakim olamadı yarışmacıya kızdı

MasterChef yarışması her bölümüyle hız kesmeden devam ediyor. Her bölümüyle dikkat çeken MasterChef'in bu bölümünde ipler gerildi. Mehmet Şef sinirlerine halim olamadı ve yarışmacıya yükseldi.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Kıran kırana mücadelenin devam ettiği MasterChef'in bu bölümünde ise gergin anların yaşandığı görüldü. Dokunulmazlık yarışması için yarışan yarışmacılardan Semih, emekle ilgili "Ben yediğimde böyle değildi şef" deyince Mehmet Yalçınkaya yarışmacıya yükseldi.

Mehmet Şef yarışmacının bu sözleri üzerine çok sinirlenerek "Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası 'Benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle' diyorsun. Yeter ya! Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil" diyerek sert ifadelerde bulundu.

Stüdyoyu gergin anlar kaplarken Mehmet Şef'in söylemlerini kaldıramayan Semih, önlüğünü çıkartarak stüdyoyu terk etti. Yaşanan bu olaydan sonra sosyal medyada yarışmacının diskalifiye olup olmayacağı ise merak edildi.

Gastronomi kenti Gaziantep'de ilginç kadın girişim hikayesi! Eşlerinden imza topladı

İLİŞKİLİ HABER

Gastronomi kenti Gaziantep'de ilginç kadın girişim hikayesi! Eşlerinden imza topladı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0