Kan Çiçekleri'nin başrol oyuncusu Barış Baktaş yeni imajı! Barış Baktaş kimdir ve kaç yaşında?

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Kan Çiçekleri her gün büyük bir heyecanla bekleniyor. Kan Çiçekleri'nin Baran'ı Barış Baktaş yeni imajıyla ilk kez fotoğrafını yayınladı.

Kanal 7’nin günlük dizisi Kan Çiçekleri oyuncuları ve konusuyla oldukça merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının severek izlediği dizi, ilk bölümünden itibaren sıkça araştırılıyor.  Kan Çiçekleri dizisinde zeki, çalışkan ve gözü kara bir delikanlı rolünü üstlenen Barış Baktaş, ailesinin kan davasına karışması sebebiyle, bunun son bulmasını ister ve bunun tek çaresi istemediği biriyle evlenmektir. Fedakar bir delikanlı olarak karşımıza çıkan Baran yani Barış Bektaş, istemediği bir evlilik yapar. Ailesi için kendi hayatından ödün veren Baran, başından geçen hikayeleriyle dizi severlerin oldukça sevdiği bir karakterdir.

Barış Baktaş

Barış Baktaş

BARIŞ BAKTAŞ'IN YENİ İMAJINI İLK KEZ GÖRÜNTÜLEDİ!

Kan çiçekleri dizisinin başrol oyuncusu Barış Baktaş yeni imajıyla yepyeni paylaşım geldi.

BARIŞ BAKTAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

İlk olarak 2021 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Savaşın Efsaneleri adlı belgesel ile kameralarla tanışan Barış Baktaş’ın asıl mesleği ise mali müşavirliktir. Bu kapsamda ünlü oyuncu, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin muhasebe ve denetim bölümünden mezun olmuştur.

Ancak ünlü oyuncu Barış Baktaş, oyunculuk alanında kendini geliştirmeye devam etmekte ve bu alanda çeşitli eğitimler almaktadır. Ayrıca ünlü isim popüler şarkıları yeniden yorumlamakta ve amatör olarak şarkı söylemektedir. Sesiyle de sevenlerini kendine hayran bırakan Barış Baktaş’ın, şan eğitimi aldığı bilinmektedir. Barış Baktaş 12 Şubat 1997 yılında dünyaya gelmiştir.  genç oyuncu, İstanbul’da doğmuştur. Ünlü ismin aslen Batmanlı olduğu bilinmektedir.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0