Şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti! İlk müdahele anları kameralara yansıdı

Ünlü şarkıcı Metin Arolat'tan üzen haber geldi. Sahne aldığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan sanatçı Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti. Metin Arolat’a yapılan ilk müdahale kameralara yansıdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü sanatçı Metin Arolat, Kozyatağı'nda bir otelde sahne aldığı sırada fenalaştı. Kalp masajı yapılan Arolat, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen 52 yaşındaki ünlü sanatçı Metin Arolat, hayatını kaybetti.

METİN AROLAT'A İLK MÜDAHALE ANI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Sahnede şarkı söylerken fenalaşan ünlü sanatçı Metin Arolat’a yapılan ilk müdahale kameralara yansıdı.

SANAT CAMİASINI YIKAN ÖLÜM

Ünlü sanatçının menajeri Halil Yıldırım "Ben Antalya'daydım. Sahnede kalp krizi geçirmiş. Hemen hastaneye kaldırmışlar ama kurtarılamamış. Acı haber biraz önce geldi. Çok üzgünüz. Sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

Arkadaşları, hayatını kaybeden Metin Arolat için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı.

Arolat’ın yakın dostu Demet Sağıroğlu, hastane önünde açıklama yaptı.

Sağıroğlu, "Çok yakın arkadaşımdı. Gülerek gitti ama, menajeri öyle dedi. Menajeriyle güle oynaya işe gelmişler. Çok neşeyliymiş. Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra kötü olmuş. Arka tarafa gitmiş, gömleğini çıkarmış. ‘Kolum uyuşuyor’ demiş. ‘Tamam çok iyiyim ben’ demiş, tekrar sahneye çıkmış. Sonra sahnede yere yığılmış. Orada hemşire varmış. Yan yatırmış, hemen ambulans çağırmışlar. Gelene kadar kalbi durmuş, ambulansta tekrar çalışmış. Sonra yolda kalbi durmuş, burada çalıştıramamışlar kalbini. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, Metin’ciğim güle güle gitmiş çünkü her zamanki gibi" dedi.

Arolat ile fotoğrafını paylaşan Reyhan Karaca, "Yaktın içimi Metin. Mekanın cennet olsun, inanamıyorum hala" ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN
Çok kızgınım neden gitmedin kolun uyuşunca hastaneye, ahhh Metom. Yine hızlıca çekecektik hani reklamımızı. İnanamıyorum ben gittiğine…Hırkam sizde kalmış dedin, nerden bilecektik o hırkanın yadigar kalacağını, nur içinde yat.

TOLGA KAREL

"Ah be Metin. Işıklar içinde uyu Anne'ciğin Baba'cığının yanına gittin çok çok özel bir adamdın söyleyecek söz bulamıyorum çok erken çok"

YELİZ 
İnanamıyorum... İnanamıyorum... Metocum benim güzel kalplim, güleç yüzlüm...Sahne arkadaşım, sevgi dolu Metom. Daha 1 ay önce kulisimizdeki fotoğraf... Çok üzgünüm çoookkk... Mekanın cennet olsun arkadaşım. Seni unutmak mümkün mü... Nurlarla uyu Metiniiimmm.

SEDA BAKAN

Gece 2’de öğrendiğimden beri şoktayım.
Seni çok seviyorum Metin…
Anneciğine kavuştun.
Allah mekanını cennet etsin.

FERHAT GÖÇER

Ah Metin… İyi ve güzel yürekli bir insandın… Kalbime, karnıma bir ağrı saplandı… İyiler gerçekten çabuk gidiyor… Metin Arolat’ı kaybettik…

 

2 AY ÖNCE YAPTIĞI PAYLAŞIM DAĞLADI

Metin Arolat'ın 2 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini duygulandırmıştı. Arolat şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün anneciğim, babamın ve abimin yanına göçeli tam dört yıl oldu. Şimdi üçü yan yana yatıyorlar. Oysa bu foto çekilirken böyle bir şey gelebilir miydi ki aklımıza?. Benim için en mutlu günlerin fotoğrafıdır bu. Hepimiz bir aradayken, henüz hiç kimse ölmemişken, dinmeyen acıyı, bitmeyen özlemi, sonsuz ayrılığı, sonsuz yalnızlığı henüz öğrenmemişken. Hepimizin bütün kaybettiklerimize dualarımı yolluyorum."

 

METİN AROLAT KİMDİR?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul'da ilk olarak Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak iş hayatına başlarken, çalıştığı bir kısa film Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü aldı. Arolat, bir süreliğine Amerika'ya gidip Chicago'da Illinois Üniversitesinde reklamcılık eğitimi aldıktan sonra, Türkiye'ye dönüp Tarkan'ın klip çekimlerini yapan ekipte çalışmaya başladı.

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. "Karavan", "Yine Bir Başıma", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Kabul Et" gibi albüm çalışmalarına imza atan Metin Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde de yönetmenlik yaptı.

Hakan Ural’ın annesi meğer Yeşilçam yıldızıymış! Hakan Ural'ın annesi Ceyhan Cem kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural’ın annesi meğer Yeşilçam yıldızıymış! Hakan Ural'ın annesi Ceyhan Cem kimdir?
Metin Arolat'ın ölüm nedeni ortaya çıktı! Demet Sağıroğlu açıkladı "Meğer rejim yapıyormuş"

İLİŞKİLİ HABER

Metin Arolat'ın ölüm nedeni ortaya çıktı! Demet Sağıroğlu açıkladı "Meğer rejim yapıyormuş"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0