Kan Çiçekleri dizisinin Baran'ı Barış Baktaş'tan dikkat çeken imaj değişimi!

Son zamanların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Kan Çiçekleri dizisi, bu kez başrol oyuncusu Barış Baktaş ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen ünlü oyuncu, yaptırdığı imaj değişikliği hakkında merak edilenleri yanıtladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kan Çiçekleri dizisinde oynadığı Baran Karabey karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Barış Baktaş, geçtiğimiz gün karşılaştığı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni sezona yaptırdığı imaj değişikliği ile devam eden ünlü oyuncu, saç ve sakalı için gelen yorumlar üzerine açıklamada bulundu. 

Kan Çiçekleri dizisi

Kan Çiçekleri dizisi

"BARAN'IN DERBEDER HALLERİNİ GÖRECEĞİZ"

Açıklamaları sırasında yaptığı imaj değişikliğinin dizinin çekimleri için olduğunu belirten Barış Baktaş, sosyal medyadan gelen yorumlardan bahsetti. Barış Baktaş; "Kan Çiçekleri dizisinin yeni sezonunda 5 sene bir zaman atlaması yaşandı. Baran'ın derbeder hallerini göreceğiz." dedi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan röportaj üzerine Barış Baktaş'ın yeni görünümü büyük beğeni topladı. 

İşte, ünlü oyuncunun o röportajı...

Afra Saraçoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! Yalı Çapkını setinden ilk...

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! Yalı Çapkını setinden ilk...
Zeynep Demirel'den şaşırtan paylaşım! Volkan Demirel ile evlilik yıldönümlerinde...

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Demirel'den şaşırtan paylaşım! Volkan Demirel ile evlilik yıldönümlerinde...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0