Özkan Uğur'un vefatından sonra hiç duyulmamış şarkıları gün yüzüne çıkıyor!

MFÖ grubunun unutulmaz isimlerinden olan Özkan Uğur'un vefatının ardından, daha önce hiç duyulmamış şarkıları müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Albümde alınacak yeni şarkılar hayranları tarafından büyük merakla bekleniyor.

MFÖ'nün efsanevi vokalistlerinden Özkan Uğur'un ani kaybı müzik camiasında büyük bir yankı oluşturmuştu. Ancak, aradan geçen bu kaybın arından hayranlarına müjdeli bir haber geldi. Uğur'un daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış olan şarkıları bir albüm olacak şekilde müzikseverlerle buluşacak. 

Yayınlanan bu albüm hem geçmişe bir yolculuk olacak hem de müzikal mirasın devamı açısından büyük bir önem taşıyor. Yeni albümün ne zaman yayınlanacağı ve detayları ise hayranları tarafından merakla bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gelin damat fotoğraf çekimini pahalı buldu! Düğün çekimi için bakın ne yaptı

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0