Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu 'Erik Dalı' ile eğlendi! Joey King Türk usulü kına gecesinde

Geçtiğimiz aylarda Nicole Kidman ile başrollerini paylaştığı A Family Affair (Bir Aile Meselesi) adlı film ile gündeme gelen oyuncu Joey King, Türkiye ile akrabalık kurdu. Ünlü oyuncunun ablası Türk birisiyle evlendi. Joey King'in Türkiye'de düzenlenen kına gecesinde Erik Dalı türküsüyle dans ettiği görüntüler sosyal medyada ilgi gördü.

ABD'li ünlü oyuncu Joey King, ablası Killy King'in kına gecesi için İstanbul'a geldi. Killy King Türk bir adamla evlenmeye karar verdi ve düğün hazırlıkları Türk adetlerine göre yapıldı. Genç kadına İstanbul'da Türk usulü bir kına gecesi düzenlendi. Ünlü oyuncu Joey King de ablasının kına gecesinde eğlendiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Joey King İstanbulda

Joey King İstanbulda

'ERİK DALI' İLE EĞLENDİ

Ünlü oyuncu, bu mutlu gününde ablasını yalnız bırakmadı. İstanbul gezisine ait fotoğraflar paylaşan King, Erik Dalı ile oynadığı anları da takipçileriyle paylaştı.

Ablasının geleneksel düğün kıyafeti olan bindallı giyip tef ile oynadığı kına gecesinde eğlenen Joey King'in görüntüleri kısa sürede viral oldu.

A Family Affair filmi

A Family Affair filmi

Joey King, A Family Affair (Bir Aile Meselesi) adlı filmde Nicole Kidman ile başrolleri paylaşmıştı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0