Serdar Ortaç kumar bataklığı yüzünden ne kadar kaybettiğini açıkladı: Gökdelen gitti!

Uzun yıllardır yaşadığı sağlık sorunlarının yanı sıra kumar nedeniyle maddi zorluklar da çeken ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kumar bataklığı yüzünden kaybettiklerini ilk kez açıkladı. “Rakam veremem" diyen ünlü şarkıcının bir bir saydıkları duyanları şoke etti.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu "Serbest Vuruş" programında çok özel açıklamalarda bulundu.

Yıllardır mücadele ettiği MS hastalığı, eşi Chloe ile boşanma süreci ve sonrasındaki nafaka ile zor zamanlar yaşayan Ortaç, birkaç ay önce varını yoğunu kaybetmesine neden olan kumar ve alkole tövbe etmişti.

Hayatında temiz bir sayfa açmak için büyük uğraşlar veren ünlü şarkıcı, bu tövbeler sonrasında yaptığı hataları katıldığı programlarda anlatarak pişmanlığını dile getiriyor.

KUMAR YÜZÜNDEN HER ŞEYİNİ KAYBETTİ

Özellikle kumar yüzünden hayatı tepetaklak olan ünlü şarkıcı, katıldığı son programda "Kumar yüzünden ne kadar kaybettin?" sorusuna yanıt verdi. 

Net bir rakam veremeyeceğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Rakam veremem ama 10-15 tane evim gitti. Ali Sami Yen Stadı’nın yanında gökdelen vardı o gitti" sözleriyle şoke eden bir itirafta bulundu.

Ortaç, neredeyse servetini çöpe attığı kumar alışkanlığına tövbe etse de yakın bir zamanda yasadışı bahis reklamında oynadığı ortaya çıkmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu 'Erik Dalı' ile eğlendi! Joey King Türk usulü kına gecesinde

10. sınıf müfredatında Neşet Ertaş: Türk Halk Müziğinin gücü gençlerde yankı buluyor

İLİŞKİLİ HABER

10. sınıf müfredatında Neşet Ertaş: Türk Halk Müziğinin gücü gençlerde yankı buluyor
Kahramanmaraş cevizine yoğun talep! ABD ve Avrupa kapış kapış alıyor

İLİŞKİLİ HABER

Kahramanmaraş cevizine yoğun talep! ABD ve Avrupa kapış kapış alıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0