Halil Ergün'den Çağatay Ulusoy tepkisi! Bölüm başına aldığı ücretle...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni alan ünlü oyuncu ünlü oyuncu Halil Ergün'ün tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un bölüm başına aldığı ücret karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeni sezonda yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisiyle yıllar sonra ekranlara dönen ünlü oyuncu Halil Ergün, geçtiğimiz gün gazeteci Birsen Altuntaş için kamera karşısına geçti. Hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü oyuncu, röportajı sırasında Çağatay Ulusoy'un aldığı bölüm başı ücret hakkında konuştu.

Halil Ergün

Halil Ergün

"ALIYORSA HELAL OLSUN"

Bölüm başına alınan ücretler konusunda listenin en üst sıralarında yer aldığını dile getiren Halil Ergün, Çağatay Ulusoy'un bölüm başına aldığı ücreti röportajı sırasında öğrendi. Halil Ergün; "En yüksek parayı da ben aldım biliyorum. Benden sonra Kıvanç Tatlıtuğ sonra da Çağatay Ulusoy mu? Ne kadar aldı? Bölüm başına 3.5 milyon mu? Alıyorsa helal olsun. Şimdi hemen bunu soracağım." dedi. Yayınlanan görüntüler üzerine Halil Ergün'ün verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. 

İşte, Halil Ergün'ün o anları...

Serdar Ortaç kumar bataklığı yüzünden ne kadar kaybettiğini açıkladı: Gökdelen gitti!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç kumar bataklığı yüzünden ne kadar kaybettiğini açıkladı: Gökdelen gitti!
MasterChef yarışmacısı Eda birden fenalaştı!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef yarışmacısı Eda birden fenalaştı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0