Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli ağır! Kişi başı ödenen tutar dudak uçuklattı

Kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan ünlü oyuncu Can Yaman, her hareketiyle gündem olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncuyu görmek ve fotoğraf çektirmek üzere Madrid'de düzenlenen etkinliğe katılanların ödediği ücret dudak uçuklattı.

Ünlü oyuncu Can Yaman geçtiğimiz günlerde İspanya'nın Madrid kentinde bir etkinlik düzenledi. Karşılaştığı yoğun ilgiden memnuniyetini sürekli dile getiren oyuncu, hayranlarıyla buluştu. Yaman etkinlik alanında, kendisiyle tanışıp fotoğraf çektirmek isteyen yüzlerce kişiden oluşan bir kuyrukla karşılaştı.

Can Yaman

Can Yaman

Düzenlenen hayran buluşmasında kısa bir söyleşi gerçekleştiren Yaman, İspanya'da gördüğü ilginin kendisini memnun ettiğini ve burada bir dizi veya film projesinde yer alabileceğini ifade etti.

HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Yaman, kariyerine ilişkin "Kendimi çok yönlü bir oyuncu olarak görüyorum. Amacım yeteneklerimi farklı projelerle kanıtlamak ve oyunculuğumu geliştirmek" şeklinde konuştu.

Can Yaman bir hayranıyla

Can Yaman bir hayranıyla

FOTOĞRAF ÇEKTİRMENİN BEDELİ PAHALI

Etkinliğe katılan hayranlar, Can Yaman ile tanışmaya ve fotoğraf çektirmeye imkan buldu. Kısaca sohbet edip fotoğraf çektirmenin bedeli ise dudak uçuklattı. Ünlü oyuncunun etkinliğine katılmanın ücreti yaklaşık 17 bin TL olarak belirlendi. Bu da yaklaşık 450 avro ediyor.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0