Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağı fırtına gibi esiyor! Fiyatı çok konuşuldu

MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın deniz ürünlerinden hazırladığı imza tabağı sosyal medyada yoğun ilgi ve eleştiri almıştı. "Okyanus" ismini verdiği tabağın fiyatı ise duyanların dudağını uçuklattı.

MasterChef​ Türkiye'nin jüri üyelerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılardan istediği özel imza tabağı ile dikkat çekmişti. Yalçınkaya'nın deniz ürünlerini simit üzerine koyduğu özel imza tabağı, şimdi fiyatı ile gündemde. "Okyanus" adını verdiği imza tabağında Torik lakerda, somon pastırma, uskumru füme, yılan balığı gibi ürünler bulunmakta.

İMZA TABAĞININ FİYATI GÜNDEM OLDUM

Özel imza tabağının 1500 TL olarak belirlenen lüks fiyatı, sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından sorgulanırken, bazı kullanıcılar ise Mehmet Yalçınkaya'nın fikrini oldukça beğendi. Kısa sürede herkes tarafından merak edilen Yalçınkaya'nın tabağı, hem gastronomi tutkunları hem de eleştirmenler için ilginç bir tartışma konusu haline geldi.

Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım! "İyi ki doğdun melek oğlum"

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım! "İyi ki doğdun melek oğlum"
Yoğun bakımda olan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Yeğeni açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Yoğun bakımda olan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Yeğeni açıkladı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0