Kadir Ezildi ikinci nişanından altınları tek tek saydı! Sosyal medya yangın yerine döndü

Ünlü isim Kadir Ezildi, ikinci nişan törenini gösterişli bir organizasyonla gerçekleştirdi. Dikkat çeken süslemeler ve takılan takılar çok konuşulurken Kadir Ezildi nişanda takılan altınları sosyal medyada tek tek sayarak takipçilerini bilgilendirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İlki Erzurum'da olmak üzere iki kez nişan yapan Kadir Ezildi, geleneksel takılar ve yapılan organizasyonla konuşulmaya devam ediyor. Gamze Türkmen ile temmuz ayında Erzurum'da yaptıkları nişan için 500 bin TL harcadığını söyleyerek dikkat çeken Kadir Ezildi İstanbul'da da nişan yaptı. Bu nişanda sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

ALTINLARINI TEK TEK SAYDI

Birçok takı takılırken Kadir Ezildi'nin annesinin  taktığı altınlarla çok konuşuldu. Kadir Ezildi'nin annesi müstakbel gelinine takmak için altınları tepsiye dizdi. Takılan takıları sosyal medyadan gösteren Ezildi, altınları tek tek saydı.

DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

Kadir Ezildi'nin yaptığı organizasyonu sosyal medyadan paylaşması kullanıcılar tarafından geniş yankı bulurken, nişan geleneği ve takı gösterimi üzerine de kutuplaşma yaşandı. Kimi bu yapılanları desteklerken kimisi de abartı olduğunu düşündü. Ezildi'nin nişanı kısa sürede hashtag'ler ve fotoğraflarla viral hale gelirken bu tür organizasyonlar medya etkileşimi ve trend olma açısından da dikkat çeken bir etkinlik haline dönüştü.

Metin Arolat'ın sevenlerini derinden etkileyen vasiyeti: Sakın Arkamdan yas tutmayın!

İLİŞKİLİ HABER

Metin Arolat'ın sevenlerini derinden etkileyen vasiyeti: Sakın Arkamdan yas tutmayın!
Haluk Bilginer'in Almanya'da Can Dündar ve  Erk Acarer ile buluşması tepki çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer'in Almanya'da Can Dündar ve Erk Acarer ile buluşması tepki çekti!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0