Dilan Polat ve Engin Polat'ın namaz morlukları paylaşımı: Dini istismar iddiaları büyüyor!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. Hapishaneden çıktıktan sonra bacaklarındaki morlukların namaz kılmaktan olduklarını belirten Polat'a sosyal medyada tepkiler büyüyor.

'Suç örgütü kurma', 'kara para aklama' ve 'yasadışı bahis' suçlamalarıyla yargılanan ve uzun bir süre hapishanede yatan Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin, geçtiğimiz aylarda cezaevinden çıktı. Hızlı bir şekilde sosyal medyaya adapte olan çiftten çok konuşulacak bir paylaşım hız kesmeden geldi. Dilan Polat, Engin Polat'ın bacaklarındaki morluğu çekerek cezaevinde namaz kılmaktan morardığını söyledi. Bu söylemleri bazı kullanıcılar tarafından dini istismar ediyor diyerek yorumlandı.

"BÖYLE İSTİSMAR GÖRÜLMEDİ"

Yapılan paylaşımın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, Dilan Polat'ın bu söylemlerini "Gündemde kalmak dini hala dini kullanıyor", "Resmen gösteriş", "Din din olalı böyle istismar görmedi" gibi sert eleştirilerde bulundu. Bu tepkiler hızla yayılarak sosyal medyada geniş kitlelere ulaşırken konu hakkında çeşitli yorumlarda gündeme geldi. Bunlardan biri de Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın köşe yazısında Dilan Polat'ın bu paylaşımını sert ifadelerle kaleme alması oldu.

Engin Polat

Engin Polat

Metin Arolat'ın sevenlerini derinden etkileyen vasiyeti: Sakın Arkamdan yas tutmayın!

İLİŞKİLİ HABER

Metin Arolat'ın sevenlerini derinden etkileyen vasiyeti: Sakın Arkamdan yas tutmayın!
Haluk Bilginer'in Almanya'da Can Dündar ve  Erk Acarer ile buluşması tepki çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer'in Almanya'da Can Dündar ve Erk Acarer ile buluşması tepki çekti!
Sarıyer'de boğaza sıfır yalı rekor fiyata satışa çıkarıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Sarıyer'de boğaza sıfır yalı rekor fiyata satışa çıkarıldı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0