Ebru Şahin ve Cedi Osman Yunanistan'a taşındı! Lüks evleri gündem oldu

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu eşi Cedi Osman, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya taşındı. Ünlü oyuncu evinin manzarasını sosyal medya hesabından paylaşınca, kısa sürede viral oldu.

Başarılı spor kariyeriyle adından sık sık söz ettiren ve Milli takım forması da giyen basketbolcu Cedi Osman Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer oldu. Yunan takımında oynamaya başlayan Osman ve eşi Ebru Şahin, başkent Atina'dan ev tuttu. Sosyal medya hesabından evinin manzarasını paylaşan Şahin, lüks evleriyle gündemdeki yerini aldı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin

Cedi Osman ve Ebru Şahin

EVİNİN MANZARASI BÜYÜLEDİ

2022 yılında Makedonya'nın Ohri kentinde dünya evine giren ünlü çift, mutlu beraberlikleriyle dikkat çekiyor.

Cedi Osman, ABD'den Yunanistan takımı olan Panathinaikos'a transfer oldu. Bu gelişme sonucu Atina'ya taşınan çift, tuttuğu evle gündemde.

Ebru Şahin

Ebru Şahin

Ebru Şahin, sosyal medya hesabından evlerinin manzarasını paylaştı. Denize nazır ev, kısa sürede gündem oldu.

Ünlü çift Ohri'den sonra Çeşme'de de bir düğün yapmıştı. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünde temsili nikahı Acun Ilıcalı kıymıştı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0