Erdal Özyağcılar boğazda denize girme akımına uydu! O halleri çok konuşuldu

76 yaşındaki usta sanatçı Erdal Özyağcılar boğazda denize giren ünlüler arasına girdi. Usta sanatçı o hallerini video olarak sosyal medya hesabından yayınladı. İşte usta sanatçının gençlere taş çıkartan o halleri...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlüler arasında adeta akım haline gelen boğazda denize girmek için usta sanatçı Erdal Yağcılar soluğu Boğaz'da aldı. Özyağcılar, Boğaziçi'ne girdiği o anları, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak Orhan Veli Kanık'ın 'Bedava' şiirini not düştü.

GENÇLERE TAŞ ÇIKARTTI

76 yaşındaki oyuncu, yayımladığı o videoda; "Efendim, sakın şaşırmayın. Denize giriyoruz, Boğaz'ımıza giriyoruz." diyerek kendini Boğaziçi'nin dalgalı sularına bıraktı.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

76 yaşında olmasına rağmen çok dinamik ve hareketli olan usta sanatçının bu haline birçok sosyal medya kullanıcısı; "Maşallah", "Gençlere taş çıkarıyor", "Yaş alın tamam ama asla yaşlanmayın bu enerjinize hayranım", "Erdal Abicim Sağlığımızın Kıymetini Bilmemiz lazım Maşallah Size", "Maşallah sizi çok seviyoruz" yorumunda bulundu.

 Kanserle mücadele eden şarkıcı Şimal yüzünün son halini gösterdi! Son hali sevenlerini üzdü

İLİŞKİLİ HABER

Kanserle mücadele eden şarkıcı Şimal yüzünün son halini gösterdi! Son hali sevenlerini üzdü
Ümit Erdim: "Prematüre doğdum 70 kilo vererek sağlığıma kavuştum"

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim: "Prematüre doğdum 70 kilo vererek sağlığıma kavuştum"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0