Kızının doğranmış soğan satın aldığını duyan anne hayatının şokunu yaşadı! O anları viral oldu

Sık annesiyle çektiği videoları sosyal medyadan paylaşan bir kullanıcı son paylaşımıyla annesine hayatının şokunu yaşattı. Soğanları doğranmış bir şekilde satın aldığını itiraf eden genç kadının karşısında annenin yaşadığı şaşkınlık gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medyada içerik üreten bir kullanıcının yayınladığı video viral oldu. @gizmocelebi adlı kullanıcının annesine soğanları doğranmış bir şekilde satın aldığını söyledi. Bu sözleri duyan annenin sözleri herkesi gülümsetti. 

"BİZİM YETİŞTİRDİĞİMİZ EVLAT OLMAMIŞ"

Kızının doğranmış soğan ve ezilmiş sarımsak satın aldığını duyunca epey şaşıran annenin tepkisi “Bizim yetiştirdiğimiz evlat olmamış” oldu. Bu duruma inanamayan annenin yaşadığı büyük şaşkınlık sonrası "ben gideyim ucuz soğan 5 liraya düştü diye durmadan kuyruğa girip alayım, gerçekten incimdin şuan, bu evlatta benim mi?" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. İşte annenin yaşadığı hayal kırıklığı...

Bir zamanların en popüler oyuncusu Kaan Girgin'in değişimine inanamayacaksınız!

İLİŞKİLİ HABER

Bir zamanların en popüler oyuncusu Kaan Girgin'in değişimine inanamayacaksınız!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0