Arka Sokaklar'ın Ayla'sıydı! Kaza geçiren Filiz Taçbaş hayranlarını korkuttu!

Arka Sokaklar’da canlandırdığı Ayla karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş kaza geçirdi. Bingöl-Kiğı'da yamaçtan inerken düşen Taçbaş, hastaneden yaptığı sosyal medya paylaşımıyla herkesi korkuttu.

 Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar’da Ayla karakterine hayat vermiş ve izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Sayısız yapımda iş yapan ve büyük başarılar elde eden ünlü oyuncu  Bingöl - Kiğı'da kaza geçirdiğini açıkladı.

Haber sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine duyuran Taçbaş, yamaçtan inerken düşerek ayak bileği iki yerinden kırıldı. Başından geçen talihsiz olay sonrasında acil hastaneye kaldırılan ünlü oyuncuya ilk müdahale yapıldı.

AYAĞINA PLATİN VE ÇİVİ TAKILDI

Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımında, "Maceraya olan düşkünlüğüm! İki gün önce Bingöl-Kiğı’da yamaçtan inerken ayağımın kayması ve bileğimin ters dönmesi nedeniyle ayak bileğim iki yerinden kırıldı. Bundan dolayı platin ve çivi takıldı" ifadelerine yer verdi.

Burak Özçivit Rusya'nın "Yolki" filmiyle Rus sinemasına giriş yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit Rusya'nın "Yolki" filmiyle Rus sinemasına giriş yaptı!
Annesini sırtına alarak Kabe'yi tavaf ettirdi! Görenler gözyaşlarına boğuldu

İLİŞKİLİ HABER

Annesini sırtına alarak Kabe'yi tavaf ettirdi! Görenler gözyaşlarına boğuldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0