Maher Zain Konya Mistik Müzik Festivali'nde!

Lübnan asıllı İsveçli sanatçı Maher Zain, Konya'da düzenlenen festivalde coşkuyla sahne aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediği 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali etkinlikleri kapsamında Maher Zain sahne aldı.

Mevlana Meydanı'nda düzenlenen “Özgür Gazze” konserine binlerce  Konyalı katıldı.

Meydanı dolduran Konyalılar, sanatçının "Free Palestine", "Ya Nabi Salam Alayka", Thank You Allah" ve "Maşallah" adlı eserlerini coşkuyla dinledi.

KONYA’DA 30 EYÜL’E KADAR MİSTİK MÜZİK RÜZGARI ESECEK!

30 Eylül’e kadar devam edecek 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali kapsamında her gün 17.00’de Mevlana Meydanı’nda halka açık etkinlikler; yine her gün 20.30’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde farklı ülkelerden sanatçıların katıldığı konserler yapılıyor.

Uzmanından yanıt: Evlilik terapisi ne zaman gereklidir?

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanından yanıt: Evlilik terapisi ne zaman gereklidir?
40 yıllık hatırı olan kahveyi en çok kadınlar içiyor!

İLİŞKİLİ HABER

40 yıllık hatırı olan kahveyi en çok kadınlar içiyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0