Johnny Depp'ten yürekleri ısıtan hareket! Hastanede yatan çocuklar için bakın ne yaptı

Karayip Korsanları film serisinde Kaptan Jack Sparrow karakteriyle özdeşleşen ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, hastanede yatan çocukları sevindirmek için kılık değiştirip çocukları eğlendirdi.

Johnny Depp, İspanya'da San Sebastian Film Festivali'ne katıldı. İspanya gezisi sırasında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmeye karar veren oyuncu, çocukların kalbini kazandı. 61 yaşındaki aktör, San Sebastian Film Festivali için İspanya'da etkinliklerden boş kaldığı zamanlarda eski kostümünü giydi.

HASTANEDEKİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Karayip Korsanları karakteri Kaptan Jack Sparrow kılığına giren ünlü oyuncu, 26 Eylül Perşembe günü İspanya'nın San Sebastian kentindeki Donostia Üniversitesi Hastanesi'nde yatılı tedavi gören çocuklarını ziyaret etti.

Jonny Depp

Jonny Depp

Depp, hastanede Pediatri ve Onkoloji servisine yatırılan hastalarla konuştu ve oyun oynadı. İspanya yerel gazetesi El Diario Vasco'nun haberine göre, oradayken çocuklarla güldü ve asla Kaptan Jack Sparrow karakterinden çıkmadı.

Hastane, oyuncunun ziyaretini X (twitter) hesabında yayınladı. Yapılan paylaşımda, "Donostia Üniversitesi Hastanesi'nin tüm personeli adına, Johnny Depp'e ayırdığı zaman, desteği ve enerjisi için ve ayrıca bu ziyareti kolaylaştıran @sansebastianfes'e sonsuz şükranlarımızı sunmak istiyoruz" denildi.

Jonny Depp

Jonny Depp

Johnny Depp, Vancouver, Paris, Londra ve Avustralya'nın Brisbane kentinden başlayarak ABD'deki birçok şehre kadar dünyanın dört bir yanındaki hastanelerin çocuk koğuşlarını ziyaret etmişti.

Son dakika: 1 Ekim altın fiyatları! Bugün Çeyrek ve gram altın ne kadar?

İLİŞKİLİ HABER

Son dakika: 1 Ekim altın fiyatları! Bugün Çeyrek ve gram altın ne kadar?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

MHCİVELEK 1 gün önce

kaç yıl oldu daha yenimi gördünüz acaba