Bülent Ersoy'dan garip cenaze açıklaması: Ben de kendi başıma giderim

Bülent Ersoy, meslektaşlarının cenazesine gitmemesinin özel bir nedeni olup - olmadığı yönündeki soruya cevap verdi; "Cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim"

Sanatçı Bülent Ersoy bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine "ölümlü dünya kazandığınızı harcayın" tavsiyesinde bulunmuştu.

Bülent Ersoy, ağız ve diş bakımı için Antalya'ya geldi. Bir dizi işlem gerçekleştirecek olan Ersoy, dişlerine pırlanta taktıracağını açıkladı.

"KİMSE GELMESİN, BEN KENDİ BAŞIMA GİDERİM"

Bülent Ersoy, hayatını kaybeden meslektaşlarının cenazesine katılmamasının özel bir nedeni olup olmadığı yönündeki soruya Antalya'dan cevap verdi; "Vefasızlık, sadece cenazelerde değil ki. Bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum ve cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Ben de kendi başıma giderim."

Milyoner'de gözyaşları sel oldu! Büyük ödüle dakikalar kala olanlar oldu

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de gözyaşları sel oldu! Büyük ödüle dakikalar kala olanlar oldu
Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli dudak uçuklatıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli dudak uçuklatıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0