Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli dudak uçuklatıyor!

Geçtiğimiz Cumartesi günü Madrid'de İspanyol hayranlarıyla buluşan Can Yaman hakkında ilginç bir iddia sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre Yaman ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları ünlü oyuncuya belli bir miktarda para ödemesi yaptı.

Demet Özdemir ile başrollerini paylaştığı "Erkenci Kuş" dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Can Yaman, bir süredir İtalya'da yaşamını sürdürüyor. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Yaman, geçtiğimiz günlerde Madrid'de İspanyol hayranlarıyla buluştu.

Madrid'te 5 yıldızlı bir otelde yemekli organizasyona katılan Can Yaman, 'Meeting-Greeting' (Buluşma-Kutlama) adıyla geçen organizasyonda sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yaman ile tanışma, fotoğraf çektirme ve sunucu eşliğinde soru - cevap kısmından oluşan organizasyona katılabilmek için hayranların 675 Euro (25 bin TL) ödediği ortaya çıktı. Toplanan paraların 'Can Yaman For Children' adlı vakfa aktarıldığı açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Vedat Milor'dan sosyal medyayı ikiye böken yeni menemen sorusu! 

Bülent Ersoy'dan garip cenaze açıklaması: Ben de kendi başıma giderim

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy'dan garip cenaze açıklaması: Ben de kendi başıma giderim

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0