Bekir Aksoy'un ressam oğlu Asil, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor!

Yer aldığı Doktorlar dizisinin Suat'ı olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un 4 yaşındaki yetenekli oğlu Asil, resimleriyle dünyaya açılmıştı. Tabloları sergilenen 4 yaşındaki minik Asil şimdi de Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor.

"Çiçek Taksi, Doktorlar, Türk Malı, Yahşi Cazibe, Yasak Elma, İnci Taneleri" ve daha birçok yapımda yer alan, bir dönemin efsane dizisi 'Doktorlar'ın Suat'ı olarak ise hafızalara kazınan oyuncu Bekir Aksoy, 2019 yılında Nazife Oğlakçıoğlu ile dünya evine girdi. Aksoy'un 2020 yılında kucaklarına aldıkları 4 yaşındaki minik oğlu Asil ise resim yeteneğiyle adeta tüm dünyaya açıldı.

Bekir Aksoy

Bekir Aksoy

Bekir AksoyİLİŞKİLİ HABERBekir Aksoy'un 3 yaşındaki ressam oğlu eserleriyle dünyaya açılıyor!

GUINNESS REKORLAR KİTABI'NA GİRMEYE HAZIRLANIYOR!

Oğlunun geçen sene sergileyen ve Dünyanın en küçük ressamı olarak seçilen Asil, eserlerini Hollanda'da da sergilemesinin ardından şimdi de dünyanın en genç resim sergisi açan kişisi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor.

Bekir Aksoy oğlu Asil

Bekir Aksoy oğlu Asil

"DİNLENDİK, TATİL YAPTIK"

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda ailesiyle birlikte objektiflere takılan Aksoy "Oğlum Asil yeni bir tablo yaptı, eve gidiyoruz. Onun haricinde her şey yolunda. Yaz güzel geçti, dinlendik ve tatil yaptık" dedi.

Bekir Aksoy oğlu Asil ressam

Bekir Aksoy oğlu Asil ressam

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Önünde durduğu park halindeki aracın önünde namaz kılıyordu! Altında kaldı

Murat Başaran’ın 'başarı' mutluluğu! "Şarkımız 6 günde 1 milyona yaklaştı"

İLİŞKİLİ HABER

Murat Başaran’ın 'başarı' mutluluğu! "Şarkımız 6 günde 1 milyona yaklaştı"
Boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp'ten kalpleri ısıtan hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp'ten kalpleri ısıtan hareket!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0