Alişan'ın telefonundaki o detay büyük ses getirdi! Adeta yorum yağıyor

Güçlü sesi ve sahne performanslarının yanı sıra sunuculuk kariyeriyle de tanınan ünlü şarkıcı Alişan, katıldığı bir davet sırasında yayınlanan görüntüler üzerine sosyal medyada gündem oldu. Alişan'ın telefonundaki o detay adeta yorum yağmuruna tutuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

En son eşi Buse Varol'un Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazanması ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Alişan, katıldığı bir davet sırasında eşinin yoğunluğu nedeniyle kazandığı bölüme gitmekten vazgeçtiğini duyurdu. Açıklamaları sırasında üniversitenin devam zorunluluğuna dikkat çeken ünlü şarkıcı, espritüel tavrıyla dikkat çekerken kameralara poz verdi. Ünlü oyuncunun telefon ekranına koyduğu fotoğraf ise telefonuna gelen bildirim ile kameralara yansıdı. 

Alişan

Alişan

TELEFONUNDAKİ O DETAY GÖZLERDEN KAÇMADI!

2021 yılında vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş ile çekildikleri bir fotoğrafı telefon ekranına sabitleyen ünlü şarkıcı, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüleriyle görenlere duygu dolu anlar yaşattı. Alişan, henüz 41 yaşındayken korona virüs sebebiyle toprağa verdiği kardeşinin acısını yaptığı açıklamalarla da sık sık dile getiriyordu.

İşte, o anlar...

Alişan'ın eşi Buse Varol üniversite kazandı! Bakın hangi bölümü okuyacak...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın eşi Buse Varol üniversite kazandı! Bakın hangi bölümü okuyacak...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0