Kadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen'e büyük ayıp! Başörtüsüz halini paylaştılar

En Hamarat Benim yarışmasının sevilen sunucusu Kadir Ezildi ile Gamze Türkmen'in nişan töreni çok konuşulmuştu. Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in başörtüsüz hali gösterildi. Programa tepki yağdı.

Temizlik Avcıları programı ile ün kazanan Kadir Ezildi, son programı En Hamarat Benim yarışması ile hafızalara kazındı. Özel hayatıyla son günlerde gündeme gelen Ezildi’nin, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında, Gamze Türkmen'in evde başörtüsüz haliyle çekilmiş bir videosu paylaşıldı. O görüntülerin izinsiz bir şekilde yayımlanmasına tepkilere neden oldu.

Sabah saatlerinde yaşanan olayın ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken Kadir Ezildi, uzun süre sessiz kalmayı tercih etti. Ancak öğleden sonra avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, olayın hukuki boyutlara taşındığını duyurdu.

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0