Metin Akpınar evlilik dışı oğlu olduğunu iddia eden Onur Akay'a dava açtı!

Son dönemlerde evlilik dışı kızlarıyla gündemden düşmeyen Metin Akpınar, şimdi de evlilik dışı oğlu olduğu iddiaları nedeniyle soluğu mahkemede aldı. Akpınar, evlilik dışı bir ilişkiden oğlu olduğunu öne süren şarkıcı Onur Akay'a tazminat davası açtı.

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya gelen ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu, aylarca magazin gündemini sarstı. Akpınar'a babalık davası açan ve hukuk mücadelesini kazanan Duygu Nebioğlu'nun ardı arkası kesilmeyen suçlamaları karşısında köşeye sıkışan Akpınar, yeni bir davayla yeniden gündemde.

"METİN AKPINAR'IN ALMANYA'DA BİR OĞLU VAR"

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay, 2 kızı olduğu ortaya çıkan Akpınar için "evlilik dışı bir oğlu da var" iddiasında bulunmuştu. "Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor." diyen Akay, "Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek." şeklinde konuşmuştu.

1 TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Bu iddiayı kesin bir dille reddeden Akpınar, Akay'a manevi tazminat davası açtı. Metin Akpınar'ın avukatları, mahkemeye sundukları dilekçede, müvekkillerinin kişilik haklarının, şöhretinin ve itibarının zedelendiği gerekçesiyle 1 TL'lik sembolik tazminat talebinde bulundu. Mahkeme, ikinci celsesi görülen davayı 10 Ekim 2024 tarihine erteleme kararı aldı.

"DAVAYI KAZANIRSAM BEN DE KARŞI DAVA AÇACAĞIM"

Kendisine açılan dava karşısında sessiz kalmayan Onur Akay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Akpınar'a seslendi. Davayı kazandığı takdirde kendisinin de Akpınar'a dava açacağını söyleyen Akay, şöyle konuştu:

"Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Metin Akpınar, İstanbul Anadolu 28. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde, bana 1 TL’lik manevi tazminat davası açmış! Tebligat tarafıma henüz yeni ulaştı. Çok değerli avukatım Hilmiye Arslan Tan’a, dava konusu ile ilgili kaynaklarımı aktardım ve dava için gerekli hazırlıklara başladık.

1 TL’lik manevi tazminat davaları, genellikle davacı tarafından itibarını korumak, haksızlığa dikkat çekmek ya da kamuoyuna bir mesaj vermek amacıyla açılır. Yani bu tür davalar bir nevi davacının tatmin davalarıdır.

Metin Akpınar’ın tarafıma açtığı bu davayı ben kazanırsam, 26 yıllık yazarlık kariyerimin itibarını korumak için, bu sefer ben Metin Akpınar beyefendiye 1TL’lik karşı manevi tazminat davası açacağım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eşi için her portakal soyduğunda kabuklarından kalp yapıyor!

Sırra kadem basan 'Filozof' lakaplı Atakan Kayalar yeniden ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sırra kadem basan 'Filozof' lakaplı Atakan Kayalar yeniden ortaya çıktı
Kadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen'e büyük ayıp! Başörtüsüz halini paylaştılar

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen'e büyük ayıp! Başörtüsüz halini paylaştılar
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0