Deniz Uğur'dan korkutan haber! Açık ameliyata alınacak

Daha önce meme kanserini yenen ünlü oyuncu Deniz Uğur, vücudunda tespit edilen kistin aniden büyümesi nedeniyle ameliyat olacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Uğur, takipçilerinden dua istedi.

Son dönemde oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın hastanede tedavi görmesinin ardından oğulları Poyraz'a ulaşamadığı için kaçırıldığını iddia etmesi ve beraberinde yaşanan olaylarla gündeme gelmişti. Bir süre magazin gündemini meşgul eden problemin çözüldüğü öğrenilmişti. Ünlü oyuncu şimdi de sağlık sorunuyla meşgul.

KANSERİ YENMİŞTİ

Daha önce meme kanserine yakalanan ve tedavisinin ardından kanserden kurtulmayı başaran Deniz Uğur, vücudunda tespit edilen kist nedeniyle ameliyat olacak. Bir süredir takip altında olan kistin, 1,5 yılda hızla büyüdüğü ve masum olmadığı açıklandı.

Deniz Uğur

Deniz Uğur

AMELİYAT OLACAK

Bu gelişme sonucu ünlü oyuncu açık ameliyat olacağını duyurdu. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Uğur, şu ifadelere yer verdi:

"Merhaba arkadaşlar; İçtenlikle desteğinizi istediğim için bu paylaşımı yapıyorum: Yıllardır takip edilen, vücudumdaki zararsız görünümlü bir kist son 1,5 yıl içinde ânîden büyümüş ve artık mâsum görünmüyor. Yarın sabah erken saatte, çok güvendiğim hekimlerim Medistate Kavacık Hastanesi’nde beni açık ameliyata alacak ve her şeyi anlayacağız. İyi huylu çıkmasını, çarçabuk iyileşmeyi ve son 1,5 yılda yaşadığım üzüntülerin bir daha tekrarı olmamasını Rabbimden diliyorum. Bu geceden başlayarak 3 gün boyunca şifa dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Allah bundan böyle evlatlarım ve ailemle birlikte huzurumun daim olmasını nasip etsin inşallah. Şimdiden hepinize teşekkür ederim".

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0