Serdar Ortaç “Namaza başlasan keşke” diyen takipçisine verdiği yanıtla alkış topladı!

Uzun yıllardır hem maddi hem de manevi zorluklarla mücadele eden ve kötü alışkanlıklarını geride bırakarak yeni bir hayata adım atan Serdar Ortaç, bir takipçisinin yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Yıllardır mücadele ettiği MS hastalığı, eşi Chloe ile boşanma süreci ve sonrasındaki nafaka ile zor zamanlar geçiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, hayatında yeni bir döneme başladığını duyurmuştu. Hayatından kumar ve alkolü çıkardığını söyleyen Ortaç, tövbe etmişti.

Şu sıralar sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ve sık sık hayatında beyaz bir sayfa açtığını dile getiren Ortaç, bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu. Ünlü şarkıcı, bir hayranının "Ah abim bir de namaza başlasan ne güzel olur" yorumuna kayıtsız kalmadı. 

"MİLLETE GÖSTERİŞ Mİ YAPAYIM"

İbadetin videoya çekilerek ya da göze sokularak yapılmayacağına vurgu yapan Ortaç, "Meral abla namazımı kılarken video mu çekeyim? Millete gösteriş mi yapayım gözünü seveyim. Onun sevabından çok günahı olur" yanıtıyla sevenlerinin takdirini topladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Taylor Swift hayranları resmen delirdi! Bir adam 136 bin liralık Swift imzalı gitarı paramparça etti

Metin Akpınar evlilik dışı oğlu olduğunu iddia eden Onur Akay'a dava açtı!

İLİŞKİLİ HABER

Metin Akpınar evlilik dışı oğlu olduğunu iddia eden Onur Akay'a dava açtı!
Kadir İnanır'ın acı günü! Ablasının kaybıyla resmen yıkıldı

İLİŞKİLİ HABER

Kadir İnanır'ın acı günü! Ablasının kaybıyla resmen yıkıldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

manisalı 5 saat önce

Namaz farz ibadettir video çeksen de günah olmaz sen yeterki video çekmek için namaz kılma

Toplam 23 beğeni

serra 5 saat önce

Helal olsun Serdar Baba Adamsın valla, zararın neresinden dönersen kardır...Allah çok esirgeyen bağışlayandır,sürekli tövbe etmek lazım...

Toplam 10 beğeni

Misafir 25 5 saat önce

Serdar bey bence Namaza başlasa tüm sorunları biter.

Toplam 5 beğeni

nalan 5 saat önce

Yaşa be.

Toplam 1 beğeni