Neslihan Atagül'den dikkat çeken sözler! Bebeğinin doğacağı yeri ilk kez açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda Kadir Doğulu'yla beraber bir bebek beklediklerini duyuran Neslihan Atagül, İtalya'da katıldığı bir televizyon programı sırasında bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Şimdilerde yaklaşık 4 aylık hamile olan ünlü oyuncu, hamilelik haberlerinin ardından ilk kez duygularını anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Birlikte rol aldıkları Fatih Harbiye dizisinin setinden tanışarak 2016 yılında hayatlarını birleştirme kararı alan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, geçtiğimiz haftalarda verdikleri bebek müjdesiyle gündeme gelmişti. Haklarında çıkan ikiz bebek iddiaları üzerine İtalya'da ‘Verissimo’ programına katılan Neslihan Atagül, program sırasında bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıklayarak oğlu olacağını duyurmuştu. Aynı zamanda ikiz bebek beklediklerine yönelik çıkan haberleri yalanlayan ünlü oyuncu, anne olma heyecanını günler sonra ilk kez anlattı.

"15 DAKİKA BOYUNCA GÜLDÜ"

Yaptığı açıklamalar esnasında Kadir Doğulu'nun hamilelik haberine verdiği tepkiyi dile getiren Neslihan Atagül; "Neşemiz, keyfimiz yerinde çok şükür. İnsan çok da bir şey söyleyemiyormuş böyle şeylerde açıkçası. Kadir hamile olduğumu ilk öğrendiğinde 15 dakika boyunca güldü. Sadece kahkaha attı. Yani çok memnun oldu tabii ki. Şükür, her şey yolunda. " şeklinde konuştu. 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

"BEN ÇOK ŞAŞIRDIM"

Eşi Kadir Doğulu'dan ziyade kendisinin de hamile olduğunu öğrendiğinde çok şaşırdığını ifade eden Neslihan Atagül; "Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde çok şaşırdım, yani çok şaşırdım ama çok da mutlu oldum. Cinsiyet konusunda da öyle. Kız da olsa erkek de olsa zaten aynı mutluluğu hissedecektik. Ama ben biliyordum yani çocukluğumdan beri erkek çocuğumun olacağını hissediyordum. O yüzden cinsiyetini öğrenince çok da şaşırmadım." dedi. 

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

"DOĞUM TÜRKİYE'DE OLACAK!"

Ayrıca bebeğinin bu topraklarda dünyaya gelmesini istediğini belirten Neslihan Atagül; "Şu an aksi bir durum olmazsa doğum Türkiye'de olacak, bu topraklarda doğmasını tercih ederim." ifadelerini kullandı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan röportaj üzerine Neslihan Atagül'ün ifadeleri sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Emel Sayın'ın hayatı film oluyor! "Aklıma Burcu Biricik geliyor"

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayın'ın hayatı film oluyor! "Aklıma Burcu Biricik geliyor"
Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'ndan samimi açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'ndan samimi açıklama!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0