Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğa ara verdi: Yapımcılığa hazırlanıyor!

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir dergi için özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Yeni serüvenlere atılacağını söyleyen Tatlıtuğ, medya dünyasında büyük ilgi uyandırdı. Kariyerindeki önemli değişim sinyali ise oldukça merak ediliyor.

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, kariyerinde önemli bir değişime imza atacağının sinyallerini verdi. Özel bir dergiye çarpıcı açıklamalarda bulunan Tatlıtuğ, "Hayat bana sürekli üretmeyi, deri değiştirmem gerektiğini öğretti" sözleriyle "Meslek mi değiştiriyor?" sorularını sordurttu.

Meriç ve Serkan KeskinİLİŞKİLİ HABERMeriç ve Serkan Keskin'in düğününde boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ tarzıyla geceye damga vurdu!

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğa ara verdi

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğa ara verdi

YAPIMCILIK SERÜVENİ BAŞLIYOR

Sözlerinin devamında yapımcılık ve üretim serüvenine başlayacağını belirten Kıvanç Tatlıtuğ, "Şimdi mesela yapımcılık ve üretim serüvenim başlıyor. Üretilen hikayelere dahil olmak yıllardır yaptığım şey. Fakat şimdi, yoktan bir şeyi kendim üretebiliyor olmanın hazzını almak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili son açıklama Nilüfer'den geldi

İLİŞKİLİ HABER

Entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili son açıklama Nilüfer'den geldi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0