Son fotoğrafı korkutmuştu! Filiz Akın'ın ile ilgili sevindiren gelişme

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden usta sanatçı Filiz Akın hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Akın'dan sevindiren haber geldi.

Yeşilçam yıldızı Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Usta sanatçının geçtiğimiz haftalarda yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

SON HALİ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Akın'ın Bodrum'da hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin hastane odasındaki görüntüsü burada paylaşılmıştı.

Filiz Akın son hali

Filiz Akın son hali

SEVİNDİREN HABER GELDİ

81 yaşındaki Akın, hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu olup, evine geri döndü. Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Herkese merhaba' diyerek taburcu olduğunu duyurdu.

Filiz Akın taburcu oldu

Filiz Akın taburcu oldu

NE OLMUŞTU

Yaklaşık 10 ay önce akciğerlerindeki rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan usta isim Filiz Akın, kulağının üst kısmındaki şüpheli doku nedeniyle operasyon geçirmişti. 

"Kanserli doku teşhisiyle ameliyat edilen kulağımın üst kısmı belki tekrar edilecek onun için keyifsizim biraz. Gene de iyi bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle" diye sosyal medyadan açıklamada bulunan Filiz Akın ikinci kez ameliyat olmuştu.

Hastaneden taburcu edilen Reha Muhtar'dan olay sözler! Her şey elimden alındı

İLİŞKİLİ HABER

Hastaneden taburcu edilen Reha Muhtar'dan olay sözler! Her şey elimden alındı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

türkiye sevdalısı 2 hafta önce

yaşıyorsa, kusura bakmasın. filiz akın ölmedimiydi.

okuyucu 3 hafta önce

Niye korkakki herkes ölecek

memo 3 hafta önce

Allah rahmet etsin, en azından islam düşmanı söylemi olmamıştır.

Sanaci 3 hafta önce

Sanati neden biratin be kadin bir manyakla ömrünü tükettin