Ebru Gündeş'in 30 yılda geçirdiği değişim: Takipçilerine nostaljik anlar yaşattı!

Son dönemlerde özel hayatı ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Gündeş, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Gündeş'in yaptığı paylaşımdan sonra ünlü şarkıcının ilk albümü çıkardığı zamandaki görüntüleri akla geldi. Paylaşımıyla takipçilerine nostaljik bir an yaşatan Gündeş, beğeni yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz şubat ayında yazılım şirketi sahibi Murat Osman Özdemir ile Dubai'de sessiz sedasız evlenen Ebru Gündeş, herkesi şaşırtmıştı. Şimdilerde sessizliğini koruyan Ebru Güneş, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yeni bir paylaşımda bulunan Gündeş, paylaştığı karelere; "Yakından bakmak, daha fazlasını görmektir…" notunu düştü.

Murat Osman Özdemir ve Ebru Gündeş

Murat Osman Özdemir ve Ebru Gündeş

EBRU GÜNDEŞ'İN 30 YILDAKİ DEĞİŞİMİ

Gündeş'in paylaştığı kareler büyük beğeni toplarken takipçilerine de nostaljik anlar yaşattı. O fotoğraf karesi Gündeş'in eski albüm kapaklarındaki haline benzetildi. Bazı takipçileri ise ünlü şarkıcının 30 yılda ne kadar değiştiğini vurguladı.

İşte o paylaşım;

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk kez açtı! "Bir oyuncu için mucizeydi"

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk kez açtı! "Bir oyuncu için mucizeydi"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0