MasterChef şampiyonu Cemre meslek değiştirdi! Yeni sektörü şaşırttı

MasterChef Türkiye 2019 şampiyonu olan Cemre Uyanık, geçtiğimiz aylarda herkesi şaşırtan bir karar verdi. Restoran açması beklenen Cemre, bambaşka bir sektöre adım attı. Yeni işletmesi bakın ne üzerine...

2019 sezonu boyunca yarışmada başarılı performansıyla dikkat çeken Cemre Uyanık, Alican Sabunsoy ile birlikte finale kalmış ve birinci olarak MasterChef tarihinin ilk kadın şampiyonu olarak da tarihe geçmişti. Sosyal medya hesabından çeşitli yemek videoları paylaşan ve meslekle ilişkini sürdüren Uyanık, şimdilerde yepyeni bir sektöre geçiş yaptı.

YENİ MESLEĞİ ŞAŞIRTTI

MasterChef'ten mezun olan yarışmacılar, genellikle restoran ya da benzeri işletmeler açıyor. Ancak Cemre Uyanık, bu yolu tutmadı.

Cemre Uyanık, İzmir'in Bornova ilçesinde bir diş sağlığı polikliniği kurdu. Polikliniğin kurucu ortakların biri. Yanı sıra Uyanık, özel şef ve yemek ve menü danışmanı olarak da mesleğine devam ediyor.

FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesi yarıda kaldı! Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olay

İLİŞKİLİ HABER

FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesi yarıda kaldı! Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olay
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0