Ata Demirer'in 'Adana' pozu sosyal medyayı salladı

Ünlü komedyen Ata Demirer Adana'ya gittiği. Sosyal medya hesabından Adana'da çekilmiş olduğu karesini paylaştı. Ünlü komedyenin o hali gündem sosyal medyayı salladı.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen son paylaşımıyla çok konuşuldu. Adana'ya giden Demirer kamera karşısına geçerek poz verdi. 

SOSYAL MEDYADA ÇOK BEĞENİLDİ

Adana sevgisini her fırsatta dile getiren ünlü komedyen şalvar giyerek poz verdi. Sosyal medya hesabından yayınladığı kareye Adana yollarında şarkısını ekleyerek "Bak hele" notunu düştü. İşte o hali...

Ata Demirer Adana pozu

Ata Demirer Adana pozu

Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü komedyen şalvar ve şapkalı hallerini yorum yağdırdı. Demirer'in Adana tarzına "Çok yakışmış" yorumları yağdı.

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun annesinin sözleri izleyenleri kahkahaya boğdu!

İLİŞKİLİ HABER

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun annesinin sözleri izleyenleri kahkahaya boğdu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0