Arzu Sabancı torunu Arzu Alara'yı paylaştı! İkilinin pozlarına yorum yağdı

Torunu Arzu Alara ile sık sık paylaşım yapan Arzu Sabancı, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Torunu kucağında verdiği pozlara "Eylül ayından hatıralar" notunu düşen Sabancı'ya çok sayıda 'Maşallah' yorumları geldi.

Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olarak parmakla gösterilen Sabancılar, her adımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz yıllarda dünyaevine giren Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çiftinin aile saadeti sosyal medyada büyük beğeni topluyor. Ağustos 2023'te ilk kez anne baba olma heyecanı yaşayan çiftin kızları Arzu Alara'yla yaptığı paylaşımlar ise yoğun ilgi görüyor.

Arzu Alara'nın doğumuyla ilk kez babaanne olan Arzu Sabancı da torunuyla yakından ilgileniyor. Son olarak torunuyla çekildiği kareleri takipçilerinin beğenisine sunan Arzu Sabancı, "Eylül ayından hatıralar" notunu düştü.

"BABANNE ADI ONA DA UĞURLU GELSİN" DEMİŞTİ

Kendisiyle aynı ismi taşıyan torununun yüzünü gizlemeyi ihmal etmeyen Arzu Hanım, daha önce yaptığı bir açıklamada "Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu gelsin. Kızımız sağlıklı, analı, babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" diyerek mutluluğunu dile getirmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun annesinin sözleri izleyenleri kahkahaya boğdu!

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0