Çekim için Paris'e gitmişti! Burak Özçivit'in araba tutkusu o anlara yansıdı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde uzun süredir marka yüzü olduğu erkek giyim markasının yeni sezon çekimleri için Paris'e gitti. Çekim esnasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü oyuncu, samimi tavrı ve doğal, neşeli halleri ile dikkatleri üzerine topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başarılı senaryosu ve sahneleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan 'Kuruluş Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, hem aile hayatı hem de yurt dışı seyahatleri ile sık sık gündeme geliyordu. Şimdilerde reklam yüzü olduğu markanın 14. sezon çekimleri için Paris'te bulunan ünlü oyuncu, çekim boyunca hakkında merak edilenleri yanıtladı. Ünlü oyuncunun araba tutkusundan bahsettiği o anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Burak Özçivit

Burak Özçivit

"BİR ARABALAR VAR..."

"Paris’te yaşadığın en unutulmaz anın nedir?" sorusuna uçaktan iner inmez gördüğü arabalardan bahsederek cevap veren Burak Özçivit; "Dün otele geldikten sonra camı bir açtım karşıda bir arabalar var, bir arabalar var... Benim gibi, araba hastası bir adam için o anlar unutulmaz bir andı.” şeklinde konuştu.

Burak Özçivit

Burak Özçivit

SOSYAL MEDYADA ADETA YORUM YAĞDI!

Röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra ünlü oyuncunun arabalardan bahsederken ki hali sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncuya "Fahriye Evcen'in 2 oğlu değil 3 oğlu var resmen", "Koca adam arabalardan bahsederken çocuğa döndü resmen" şeklinde binlerce yorum geldi. 

İşte, ünlü oyuncunun o röportajı...

Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk kez açtı! "Bir oyuncu için mucizeydi"

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk kez açtı! "Bir oyuncu için mucizeydi"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0