51 yaşındaki Eminem dede oluyor! Torun müjdesini böyle duyurdu

ABD'li Rapçi aldığı en mutlu haberi açıkladı. Rap yıldızı Eminem, yeni şarkısı 'Temporary' için hazırladığı müzik videosunda dede olacağını açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dünyanın en tanınmış rapçilerinden biri olan 51 yaşındaki Eminem dede olacağının müjdesini verdi.  Eminem bu haberi yeni klibinde bütün dünyaya duyurdu.

MÜJDEYİ BÖYLE DUYURDU

 Eminem'in Temporary adlı şarkısına çektiği video klipte 28 yaşındaki kızı Hailie Jade de kamera karşısına geçti. Eminem, ilk kez torun sahibi olacağı olacağını böylelikle duyurmuş oldu.

Paylaşılan video sosyal medyanın gündemime oturdu. Instagram hesabından da paylaşım yapan Eminem binlerce beğeni aldı. 

Pink Floyd'dan rekor fiyata satış! Müzik haklarını devretti

İLİŞKİLİ HABER

Pink Floyd'dan rekor fiyata satış! Müzik haklarını devretti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0