Mazhar Alanson'un kızı son yolcuğuna uğurlandı! Orhan Gencebay ve Fuat Güner yalnız bırakmadı

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson hayatını kaybetti. Alanson'un kızı Melek Eda Alanson, son yolculuğuna uğurlandı. Bu acılı gününde Alanson'u yakın arkadaşları Fuat Güner ve Orhan Gencebay yalnız bırakmadı.

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson büyük bir acı ile sarsıldı. Ünlü ismin 50 yaşındaki kızı Eda Alanson hayatını kaybetti. Kızını son yolculuğa uğurlarken Alanson'u yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Cenaze törenine  MFÖ grubundan Fuat Güner ve Orhan Gencebay katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sanatçı Mazhar Alanson'un kızı Melek Eda Alanson, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazında Mazhar Alanson, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, evlat acısının çok zor olduğunu belirterek, "Evlat sahibi olanınız varsa bilirsiniz. Yani söyleyecek pek söz yok, ifade edilecek şeyler değil." dedi. 

ORHAN GENCEBAY'DA CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Sanatçı Orhan Gencebay, Eda Alanson'un babasının canı ciğeri evladı olduğunu söyleyerek, "Rabb'im her şeyi o bilir şüphesiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Evlat acısı hiçbir şeye benzemez. Allah hiçbir babaya anneye evlat acısı göstermesin. Nur içinde yatsın. Ben de babayım, babalar bunun ne olduğunu çok iyi hissederler. Allah sabır versin." ifadelerini kullandı.

Cenazeye ayrıca Mazhar Alanson'un oğlu Hilmi Alanson, MFÖ grubundan Fuat Güner, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, karikatürist ve oyuncu Hasan Kaçan, Türkiye İzci Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı ve İzzet Öz'ün de arasında bulunduğu pek çok kişi katıldı.

ANİ ÖLÜMÜ YASA BOĞDU

Eda Alanson ani hastalığı nedeniyle, Ankara'da tedavi gördüğü Güven Hastanesi'nde vefat etmişti. Kızının ani ölümü sanatçıyı yasa boğmuştu.

Mazhar Alanson

Mazhar Alanson

BABA KIZ AYNI PROJEDE ROL ALMIŞTI

Mazhar Alanson ve kızı Eda Alanson, 2009’da yayınlanan "Kirpi" filminde birlikte yer aldı. Alanson’un başrollerinden biri olduğu bu filmde, Eda Alanson da oyuncu kadrosunda bulunmuş ve aynı zamanda metin yazarlığı yapmıştır. Baba-kızın bu projede buluşması, sinema kariyerlerinde unutulmaz bir anı olarak kalmıştı.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ali Baba 1 hafta önce

Rabbim sabır versin.

delidumrul 1 hafta önce

bu güven hastanesi nedir ya? herkes orda gümlüyo araştırılması gerek oranın