Demirel çifti dünyaca ünlü aktörü evinde ağırladı! La Casa De Papel ile...

Dünyaca ünlü 'La Casa de Papel' dizisindeki 'Berlin' karakteriyle tanınan İspanyol oyuncu Pedro Alonso O'choro, geçtiğimiz akşam Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel ile bir araya geldi. Pedro Alonso'yu evlerinde ağırlayan ünlü çift, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel çifti, bu kez ağırladıkları bir misafir üzerine dikkatleri üzerine topladı. 'La Casa de Papel' dizisinde 'Berlin' karakteriyle rol alan İspanyol oyuncu Pedro Alonso O'choro'yu evlerinde misafir eden Demirel çifti, Pedro Alonso O'choro'nun kendileri için yaptıkları hediyeyi de sosyal medyadan paylaştı. 

Pedro Alonso Ochoro

Pedro Alonso Ochoro

"AYNI ZAMANDA YETENEKLİ BİR SANATÇI"

Sosyal medya paylaşımı sırasında Pedro Alonso O'choro'nun yaptığı bir resmi kendilerine hediye ettiğini söyleyen Zeynep Demirel o anlar için  "O sadece büyük bir oyuncu değil, aynı zamanda yetenekli bir sanatçı. Bu harika hediye için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Zeynep Demirel'in o paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

İşte, o paylaşım...

Zeynep Demirelin paylaşımı

Zeynep Demirelin paylaşımı

Emel Sayın'ın hayatı film oluyor! "Aklıma Burcu Biricik geliyor"

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayın'ın hayatı film oluyor! "Aklıma Burcu Biricik geliyor"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0