İngiliz Kraliyet Ailesi’nde neler oluyor? Meghan Markle ortadan kayboldu!

İngiliz Kraliyet Ailesi'ne mensup olan ve geçtiğimiz yıllarda tüm haklarından feragat ederek Amerika'ya taşınan Sussex Prensi Harry ve eşi Meghan Markle'nin boşanacağı iddia edildi. Markle'nin ayrıca uzun bir süredir ortalıkta görülmediği ve kaybolduğu iddiası ise İngiliz basınının gündemine oturdu.

Dünya’nın en sansasyonel ailelerinden olan İngiltere Kraliyet Ailesi’nde sular durulmuyor.

'Tahta çıkan en yaşlı kral ' ünvanını alan Kral 3. Charles ve Galler Prensesi Kate Middleton’un kansere yakalanmasından sonra aile içinde karışıklıklar bitmedi.

AİLESİNİ GERİDE BIRAKARAK ABD'YE TAŞINMIŞTI

Geçtiğimiz yıllarda tüm Kraliyet Ailesi’ni geride bırakarak Amerika’nın Kaliforniya kentine taşınan Sussex Dükü Harry ve eşi Meghan Markle kraliyetin tüm haklarından feragat etmişti.

Harry’nın ailesini terk ederek Amerika’ya taşınmasına Kraliyet mensupları tepki gösterirken maddi zorluklar çekmeye başlayan Prens Harry’ye 40. Doğum gününe özel Ana Kraliçe Elizabeth’ten 8 milyon sterlinlik (357 milyon TL) miras kalmıştı.

PRENS HARRY'NİN DOĞUM GÜNÜNE KATILMADI

The Sun’da yer alan habere göre 15 Eylül’de Prens Harry için doğum günü kutlaması yapılmış, Megan’ın ise doğum gününe katılmadığı öğrenildi. 

Daily Mail ise Prens Harry’nin sık sık yalnız başına seyahate çıkmaya başladığını belirterek, önce New York sonra Londra ardındansa Lesotho’ya gittiğini aktardı.

ÇİFTİN BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLDİ

İngiliz basını ise çiftin yalnız başına plan yapmalarının ardından boşanacakları iddiasıyla çalkalanmaya başladı.

The Sun Meghan Markle’nin 14 Eylül’den bu yana ortalıkta görülmediğini iddia etti. Ayrıca Meghan ve Prens Harry’nin işlerini de ayırdıkları ve ayrı zaman geçirmeye başladıklarını aktaran bir kaynak, Harry’nin son 3 haftadır eve uğramadığını aktardı.

Öte yandan çiftin basın şefi Ashley Hansen’n Perşembe günü istifa ettiği öğrenilirken çiftin özel kalemi Josh Kettler’ın de işten ayrıldığı iddia edildi.

Kral Charles yıllar sonra açıkladı: Kraliçe Elizabeth'in son isteği neydi?

İLİŞKİLİ HABER

Kral Charles yıllar sonra açıkladı: Kraliçe Elizabeth'in son isteği neydi?

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0