Altın Portakal Film Festivali'ne kefiyeyle katılan Gülsen Tuncer'den Filistin'e destek mesajı!

Terör devleti İsrail'in, Gazze'de 7 Ekim 2023'ten beri sürdürdüğü insanlık dışı soykırımın üzerinden 1 sene geçti. Filistin'de sivil halkı canice katleden katil İsrail'e tepkiler de her geçen gün artıyor. Tüm dünyada sanat dünyasından gelen Filistin'e destek mesajlarından biri de Gülsen Tuncer'den geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gazze'de tam bir yıldır büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden sivil halkı canice katleden işgalci İsrail, 7 Ekim 2023'ten beri Gazze'de dehşet verici bir soykırım uyguluyor. Bu terör devletinin uyguladığı bu insanlık dışı soykırım için tüm dünyadaki sanatçılardan 'soykırımı durdur' çağrıları gelmeye devam ediyor. Bu vahşi katliama 'dur' diyen isimlerden biri de yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisindeki Arsen Hanım karakteriyle hafızalara kazınan Gülsen Tuncer oldu.

 Gülsen Tuncer

Gülsen Tuncer

FESTİVALE 'KEFİYE' İLE KATILDI! "GÖZÜMÜZDE YAŞ VAR"

Antalya'da bu yıl 61'incisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'ne boynunda Filistin'e destek vermek ile özdeşleşen 'kefiye' ile katılan Tuncer "Antalya'ya davet edildiğim gün çantama yerleştirdiğim ilk eşyam kefiyeydi. Festivaller, sanat ve dostluk için olmalı ve burada gülüyoruz ama içimiz kan ağlıyor. Suriye, Filistin, Mısır, İran, Lübnan için hepsi gözümüzde yaş var; ama hayat devam ediyor. Onlar bizim komşularımız, onların hepsini kucaklıyorum. Bu savaşları lanetliyorum. Barışın gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullanarak Filistin'e olan desteğini gösterdi.

7 Ekim'in birinci yılı: Sanat dünyası milyonlara seslendi!

İLİŞKİLİ HABER

7 Ekim'in birinci yılı: Sanat dünyası milyonlara seslendi!
Uzman Psikolog Serkan Yükcü'den 'Toplum ve Ruh' sağlığı üzerine açıklama:

İLİŞKİLİ HABER

Uzman Psikolog Serkan Yükcü'den 'Toplum ve Ruh' sağlığı üzerine açıklama:

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0