195 yıl hapis cezasıyla yargılanan Kıvanç Talu filmdeki karakteriyle aynı kaderi yaşadı!

Geçtiğimiz yıl "Yaren Leylek" filminde rol alan fenomen Kıvanç Talu, filmdeki karakterinin kaderini gerçek hayatta da yaşadı. Milyonlarca lirakık vurgun yaptığı iddia edilen ve 195 yıl hapis cezasıyla yargılanan Talu'nun adı, yaşananlar sonrası film afişinden kaldırıldı.

Yüzünü efektlerle değiştirerek çektiği videolarla sosyal medyada büyük bir üne kavuşan fenomen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında çıkan dolandırıcılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir ponzi sistemi kurdukları iddia edilen çift, 30'dan fazla kişiye kredi çektirerek arabalarını sattırmış ve paraları topladıktan sonra ortalıktan kaybolmuştu. 

Yurt dışına kaçtıkları öne sürülen çift hakkında geçtiğimiz aylarda soruşturma başlatıldı ve ikili Gürcistan'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelirken yakalanarak adli makamlarca 5 Ocak 2024 günü tutuklandı.

195 yıl hapis cezasıyla yargılanan Kıvanç Talu'nun geçtiğimiz yıl rol aldığı bir filmdeki karakterle aynı şeyleri yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

YAPIM EKİBİ İSMİNİ AFİŞTEN KALDIRDI

2023 yılının yaz ayında çekilen Yaren Leylek filminde rol alan Talu, filmde de gerçek hayattaki gibi yaptığı kötülükler yüzünden başı belaya giriyor ve hapse düşüyordu. Yapım şirketi, Talu hakkında yaşanan gelişmeler sonrası oyuncunun adını afişten kaldırdı ve basına servis edilen basın bültenlerinden çıkarıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dua Lipa'dan yeni tarif: Dondurmadan sonra sırada turşu ve jalapenolu diyet kola var!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0